“Një ditë mësimi ndryshe!” – Ferit Lamaj në “Time Center”…

NEW!!! #TimeCenter #Ëndrramëebukur #InstitucioniiVizioneveHistorike #InstitucioniiPersonaliteteve #InstitucioniiIdeve #ShtëpiaKuqeZi #ShtëpiaKastriotase #Nxënësitmëtëmrekullueshëmnëbotë #PublicSpeaking #TownHallMeeting #RoleSpeaking #TalkShow “TOWN HALL MEETING” – 19 MAJ 2017 ORA 10:00! "Një ditë mësimi ndryshe" - Ferit Lamaj në "Time Center"... "Një ditë mësimi ndryshe!" është projekti më i ri që i bashkëngjitet aktiviteteve të organizuara në Institucionin Arsimor Profesional "Time ...
More

Fituesi i Çmimit Europian të Letërsisë Rudi Erebara në “Time Center”… :)

NEW!!! #TimeCenter #Ëndrramëebukur #InstitucioniiVizioneveHistorike#InstitucioniiPersonaliteteve #InstitucioniiIdeve #ShtëpiaKuqeZi#ShtëpiaKastriotase #Nxënësitmëtëmrekullueshëmnëbotë#PublicSpeaking #TownHallMeeting #RoleSpeaking #TalkShow "TOWN HALL MEETING" – 12 MAJ 2017 ORA 17:00! RUDI EREBARA NË "TIME CENTER"! FITUESI I ÇMIMIT EUROPIAN PËR LETËRSINË NË NJË RRËFIM PËR EPIKËN E YJEVE TË MËNGJESIT DHE JO VETËM, NË ËNDRRËN MË TË BUKUR…:) Shkrimtari, Përkthyesi, Artisti dhe një nga...
More

Institucioni Arsimor Profesional “Time Center” firmos marrëveshjen e bashkëpunimit me AIESEC Albania…

NEW!!! #TimeCenter #Ëndrramëebukur #InstitucioniiVizioneveHistorike #VizionetnaDiferencojnë Nga dita e sotme dt. 08 Maj 2017, Institucioni Arsimor Profesional "Time Center" pas disa sukseseve dhe marrëveshjeve të bashkëpunimit me Institucione dhe Organizata Rinore prestigjoze kombëtare dhe ndërkombëtare për shkëmbimin interaktiv të kulturave, eksperiencave dhe mundësive të zhvillimit, edukimit e arsimimit, i shton një tjetër hap cilësor Kurrikulës së shkëmbimit të kulturave dhe mësimit in...
More

Fituesi i Çmimit Europian të Letërsisë Rudi Erebara të Premten ora 17:00 viziton Institucionin Arsimor Profesional “Time Center”…

NEW!!!   #TimeCenter #Ëndrramëebukur #InstitucioniiVizioneveHistorike #InstitucioniiPersonaliteteve #InstitucioniiIdeve #ShtëpiaKuqeZi #ShtëpiaKastriotase #Nxënësitmëtëmrekullueshëmnëbotë #PublicSpeaking #TownHallMeeting #RoleSpeaking #TalkShow   “TOWN HALL MEETING” – 12 MAJ 2017 ORA 17:00! RUDI EREBARA NË “TIME CENTER”!   FITUESI I ÇMIMIT EUROPIAN PËR LETËRSINË NË NJË RRËFIM PËR EPIKËN E YJEVE TË MËNGJESIT DHE JO VETËM, NË ËNDRRËN MË TË BUKUR...:)  ...
More

Daut Gumeni viziton Institucionin Arsimor Profesional “Time Center”…

#TimeCenter #Ëndrramëebukur #InstitucioniiVizioneveHistorike#InstitucioniiPersonaliteteve #InstitucioniiIdeve #ShtëpiaKuqeZi#ShtëpiaKastriotase #Nxënësitmëtëmrekullueshëmnëbotë#PublicSpeaking #TownHallMeeting #RoleSpeaking #TalkShow ZHVILLOHET ME SUKSES "TOWN HALL MEETING" - DAUT GUMENI NË "TIME CENTER"... Shkrimtari, Diplomati dhe një nga intelektualët më në zë të jetës publike shqiptare z. Daut Gumeni ishte personaliteti i rradhës që vizitoi ditën e Premte, dt. 28 Prill 2017 në orën 1...
More

Sot në orën 18:00 Daut Gumeni i ftuari i rradhës në Ëndrrën më të bukur…:)

NEW!!! #TimeCenter #Ëndrramëebukur#InstitucioniiVizioneveHistorike#InstitucioniiPersonaliteteve #InstitucioniiIdeve#ShtëpiaKuqeZi #ShtëpiaKastriotase#Nxënësitmëtëmrekullueshëmnëbotë#PublicSpeaking #TownHallMeeting #RoleSpeaking#TalkShow "TOWN HALL MEETING" - 28 PRILL 2017 ORA 18:00... DAUT GUMENI NË "TIME CENTER"... Shkrimtari, Diplomati dhe një nga intelektualët më në zë të jetës publike shqiptare z. Daut Gumeni do të jetë personaliteti i rradhës që do të vizitojë ditën e Premte, dt. ...
More

Presidenti i Republikës z. Bujar Nishani nderon nismën #fundjavëndryshe… Midis të ftuarve të pranishëm edhe Themelues e Drejtues të Institucionit Arsimor Profesional “Time Center”…

Presidenti i Republikës z. Bujar Nishani nderon nismën #fundjavëndryshe... :) Themelues dhe Drejtues të Institucionit Arsimor Profesional "Time Center" ishin të ftuar nderi në Ceremoninë e organizuar në ambientet e Institucionit të Presidencës së Republikës së Shqipërisë... Ju rikujtojmë se Institucioni Arsimor Profesional "Time Center" është një nga partnerët mbështetës të kësaj nisme me dhurimin e ndihmave dhe Programin e Bursave për fëmijët e familjeve në nevojë. URIMET MË TË MIRA NI...
More

Prof. Dr. Adem Tamo në “Time Center”… Institucioni Arsimor Profesional “Time Center” lançon me sukses Zyrën e Këshillimit dhe Promovimit Vullnetar…

#TimeCenter #Ëndrramëebukur #InstitucioniiVizioneveHistorike#InstitucioniiPersonaliteteve #InstitucioniiIdeve #ShtëpiaKuqeZi#ShtëpiaKastriotase #Nxënësitmëtëmrekullueshëmnëbotë#PublicSpeaking #TownHallMeeting #RoleSpeaking #TalkShow NEW!!! MOS I MBAJ ËNDRRAT TË FSHEHURA!!! GUXO DHE BËJI ATO REALITET!!! INSTITUCIONI ARSIMOR PROFESIONAL "TIME CENTER" I SHTON NJË TJETËR SEKTOR ORGANIGRAMËS SË TIJ INSTITUCIONALE AKADEMIKE... KRIJOHET DHE PROMOVOHET ZYRA E KËSHILLIMIT DHE PROMOVIMIT VULL...
More

KRIJOHET DHE PROMOVOHET ZYRA E KËSHILLIMIT DHE PROMOVIMIT VULLNETAR NË “TIME CENTER”…:)

#TimeCenter #Ëndrramëebukur #InstitucioniiVizioneveHistorike#InstitucioniiPersonaliteteve #InstitucioniiIdeve #ShtëpiaKuqeZi#ShtëpiaKastriotase #Nxënësitmëtëmrekullueshëmnëbotë #PublicSpeaking#TownHallMeeting #RoleSpeaking #TalkShow NEW!!! MOS I MBAJ ËNDRRAT TË FSHEHURA!!! GUXO DHE BËJI ATO REALITET!!! INSTITUCIONI ARSIMOR PROFESIONAL "TIME CENTER" I SHTON NJË TJETËR SEKTOR ORGANIGRAMËS SË TIJ INSTITUCIONALE AKADEMIKE... KRIJOHET DHE PROMOVOHET ZYRA E KËSHILLIMIT DHE PROMOVIMIT VULL...
More

Legjenda e Futbollit Shqiptar Ylli Shehu në “Time Center”…:)

#TimeCenter #Ëndrramëebukur #ShtëpiaKuqeZi #ShtëpiaKastriotase#InstitucioniiPersonaliteteve #InstitucioniiVizioneveHistorike#InstitucioniiLEGJENDAVE Realizohet me sukses "Town Hall Meeting" - "Të njohim vlerat Kuq e Zi... Legjendat e Sportit ne "Time Center"..." Seria 1: Historia e Klubit të Futbollit të Partizanit. I ftuar: Legjenda e Futbollit Shqiptar Ylli Shehu. Pas promovimit të yjeve dhe Heronjve të Kombëtares Shqiptare, Institucioni Arsimor Profesional "Time Center" hedh një ...
More