Sot në orën 18:00 Daut Gumeni i ftuari i rradhës në Ëndrrën më të bukur…:)

NEW!!!

#TimeCenter #Ëndrramëebukur#InstitucioniiVizioneveHistorike#InstitucioniiPersonaliteteve #InstitucioniiIdeve#ShtëpiaKuqeZi #ShtëpiaKastriotase#Nxënësitmëtëmrekullueshëmnëbotë#PublicSpeaking #TownHallMeeting #RoleSpeaking#TalkShow

“TOWN HALL MEETING” – 28 PRILL 2017 ORA 18:00…
DAUT GUMENI NË “TIME CENTER”…

Shkrimtari, Diplomati dhe një nga intelektualët më në zë të jetës publike shqiptare z. Daut Gumeni do të jetë personaliteti i rradhës që do të vizitojë ditën e Premte, dt. 28 Prill 2017 në orën 18:00 Institucionin Arsimor Profesional “Time Center” dhe do të zhvillojë një bashkëbisedim me nxënësit dhe studentët e Ëndrrës më të bukur…

Institucioni Arsimor Profesional “Time Center” fton të gjithë nxënësit dhe studentët dhe të gjithë ndjekësit e Komunitetit Time në “Time Media” që dëshirojnë të njihen më nga afër me veprën dhe eksperiencën profesionale të z. Gumeni të paraqiten pranë Bibliotekës dhe Sallës së Konferencave të Ëndrrës më të bukur ditën e Premte në orën 18:00.

Për më shumë informacion jeni të lutur të kontaktoni pranë Zyrës së Informacionit:

Adresa: Rr. “Frosina Plaku”, P.28, Shk.2, Kt.1
(Pranë Shkollës “Naim Frashëri”)
Cel: 069 86 85 731
Tel: 42270091
e-mail: info@timecenter.al
web: www.timecenter.al
instagram: instatimecenter
twitter: @Endrrameebukur
Ju mirëpresim!!!
Faleminderit!!!