SHTOHET NJË TJETËR STANDART KOMOD NË KOMUNITETIN “TIME CENTER”, NGA 11 SHTATORI MUNDËSI TRANSPORTI KOMOD PËR FËMIJËN ME SHËRBIMIN TAXI…

NEW!!!

#TimeCenter #Ëndrramëebukur #InstitucioniiPersonaliteteve #eurotaxi#VizionetnaDiferencojnë

SHTOHET NJË TJETËR STANDART KOMOD PËR PRINDËRIT DHE NXËNËSIT E KOMUNITETIT “TIME CENTER”…  

Institucioni Arsimor Profesional “Time Center” në bashkëpunim me Kompaninë e Shërbimit Taxi “eurotaxi”, duke filluar nga DITA E HËNË, DT. 11 SHTATOR 2017, PËR TË GJITHË PRINDËRIT DHE NXËNËSIT E RREGJISTRUAR NË PROGRAMET E STUDIMIT PASSHKOLLOR PRANË INSTITUCIONIT ARSIMOR PROFESIONAL “TIME CENTER” OFROJNË ME NJË SUPEROFERTË FANTASTIKE MUNDËSINË E TRANSPORTIT TË MARRJES SË FËMIJËS ME SHËRBIM TAXI, NGA SHKOLLA KU STUDION NË INSTITUCIONIN ARSIMOR PROFESIONAL “TIME CENTER”.

Për t’u njohur më të gjitha kriteret e Pagesës dhe për më shumë Informacion rreth këtij shërbimi jeni të lutur të interesoheni pranë Zyrës së Informacionit:

Adresa: Rr. “Frosina Plaku”, P.28, Shk.2, Kt.1
(Pranë Shkollës “Naim Frashëri”)
Cel: 069 86 85 731
Tel: 42270091
e-mail: info@timecenter.al
web: www.timecenter.al
instagram: instatimecenter
twitter: @Endrrameebukur
Ju mirëpresim!!!
Faleminderit!!!