Fillon grupi i ri i studimit të Gjuhës Angleze… – 24 Shkurt 2018…:)

NEW!!!

Fillon grupi i ri i studimit të gjuhës angleze…

Të mësosh kurrë nuk është vonë…

Institucioni Arsimor Profesional “Time Center” njofton të gjithë të interesuarit se ditën e nesërme e Shtunë, dt. 24 Shkurt, në orën 17:00 do të mblidhet për të caktuar orarin dhe filluar mësimin grupi i ri i studimit të gjuhës angleze, niveli Elementary.

Për më shumë Informacion jeni të lutur të kontaktoni pranë Zyrës së Informacionit:

Adresa: Rr. “Frosina Plaku”, P.28, Shk.2, Kt.1
(Pranë Shkollës “Naim Frashëri”)
Cel: 069 86 85 731
Tel: 42270091
e-mail: info@timecenter.al
web: www.timecenter.al
instagram: instatimecenter
twitter: @Endrrameebukur
Ju mirëpresim!!!
Faleminderit!!!