Fillon Sezoni i Ri Akademik! :)

NEW!!! Të mësosh kurrë nuk është vonë... NGA SOT, DT. 3 SHTATOR 2018, FILLON ZYRTARISHT SEZONI I RI AKADEMIK NË INSTITUCIONIN ARSIMOR PROFESIONAL "TIME CENTER"... SUPER SUPER SURPRIZA NA PRESIN!!! KY ËSHTË VITI I 5-VJETORIT.... Të zgjeruar me ambjentet më komode e moderne, me metodat më profesionale, me një staf prestigjoz dhe të kualifikuar, bashkuar me çmimet më të arsyeshme në treg, për të gjithë të interesuarit Institucioni Arsimor Profesional “Time Center” ofron Programe Studimi...
More

Fillon grupi i ri i studimit të Gjuhës Angleze… – 24 Shkurt 2018…:)

NEW!!! Fillon grupi i ri i studimit të gjuhës angleze... Të mësosh kurrë nuk është vonë... Institucioni Arsimor Profesional "Time Center" njofton të gjithë të interesuarit se ditën e nesërme e Shtunë, dt. 24 Shkurt, në orën 17:00 do të mblidhet për të caktuar orarin dhe filluar mësimin grupi i ri i studimit të gjuhës angleze, niveli Elementary. Për më shumë Informacion jeni të lutur të kontaktoni pranë Zyrës së Informacionit: Adresa: Rr. “Frosina Plaku”, P.28, Shk.2, Kt.1 (Pran...
More

SHTOHET NJË TJETËR STANDART KOMOD NË KOMUNITETIN “TIME CENTER”, NGA 11 SHTATORI MUNDËSI TRANSPORTI KOMOD PËR FËMIJËN ME SHËRBIMIN TAXI…

NEW!!! #TimeCenter #Ëndrramëebukur #InstitucioniiPersonaliteteve #eurotaxi#VizionetnaDiferencojnë SHTOHET NJË TJETËR STANDART KOMOD PËR PRINDËRIT DHE NXËNËSIT E KOMUNITETIT "TIME CENTER"...   Institucioni Arsimor Profesional "Time Center" në bashkëpunim me Kompaninë e Shërbimit Taxi "eurotaxi", duke filluar nga DITA E HËNË, DT. 11 SHTATOR 2017, PËR TË GJITHË PRINDËRIT DHE NXËNËSIT E RREGJISTRUAR NË PROGRAMET E STUDIMIT PASSHKOLLOR PRANË INSTITUCIONIT ARSIMOR PROFESIONAL "TIME CENTER" ...
More

Rekordet e Kampusit Veror për këtë Sezon, Pjesa e Parë 01 Qershor – 12 Korrik…:)

#TimeCenter #Ëndrramëebukur #KampiVeror #KampusiVeror SHIJO DITËT MAGJIKE TË PUSHIMEVE TEK ËNDRRA MË E BUKUR…:) Të mësosh kurrë nuk është vonë…:) Edhe përse temperaturat këtë Sezon ishin në kulmet e veta, kur jemi akoma në mes të Sezonit të Programit të Kampit Veror aktivitetet dhe rekordet deri tani nuk kanë munguar. Më poshtë mund të shikoni të renditura jo sipas rradhës së zhvilluar por sipas kategorisë ndarëse, sipas grupmoshave dhe sipas kritereve përkatëse disa nga aktivitetet dh...
More

Shtohen ambientet e reja në “Time Center”…:)

#TimeCenter #Ëndrrameebukur #KampusiVeror Shijo ditët magjike të pushimeve verore tek Ëndrra më e bukur... Ambiente të reja në "Time Center"... Duke filluar nga dita e Hënë dt. 19 Qershor infrastukturës organizative të Institucionit Arsimor Profesional "Time Center" në Programin e Kampusit Veror i shtohen edhe ambientet e reja te Palestrës Sportive...   Çdo gjë është gati...  
More

NGA DATA 01 QERSHOR FILLON ZYRTARISHT PROGRAMI I KAMPUSIT VEROR NË “TIME CENTER”…

SHIJO DITËT MAGJIKE TË PUSHIMEVE TEK ËNDRRA MË E BUKUR…:) Të mësosh kurrë nuk është vonë…:) Procesi mësimor argëtues plotësues i Kampusit Veror në “Time Center” zhvillohet nga dita e Hënë deri ditën e Premte nga ora 09:00 – 17:00. (Festat Zyrtare janë pushim dhe llogariten në pagesë). Programi i Kampusit Veror ofrohet në Ciklin Kohor me Drekë (ku nuk përfshihet fjetja por vetëm vakti i drekës). Vakti i mëngjesit dhe transporti nuk janë të përfshirë në Çmimin e Paketës. Nxënësi është i de...
More

“Një ditë mësimi ndryshe!” – Ferit Lamaj në “Time Center”…

NEW!!! #TimeCenter #Ëndrramëebukur #InstitucioniiVizioneveHistorike #InstitucioniiPersonaliteteve #InstitucioniiIdeve #ShtëpiaKuqeZi #ShtëpiaKastriotase #Nxënësitmëtëmrekullueshëmnëbotë #PublicSpeaking #TownHallMeeting #RoleSpeaking #TalkShow “TOWN HALL MEETING” – 19 MAJ 2017 ORA 10:00! "Një ditë mësimi ndryshe" - Ferit Lamaj në "Time Center"... "Një ditë mësimi ndryshe!" është projekti më i ri që i bashkëngjitet aktiviteteve të organizuara në Institucionin Arsimor Profesional "Time ...
More

Fituesi i Çmimit Europian të Letërsisë Rudi Erebara në “Time Center”… :)

NEW!!! #TimeCenter #Ëndrramëebukur #InstitucioniiVizioneveHistorike#InstitucioniiPersonaliteteve #InstitucioniiIdeve #ShtëpiaKuqeZi#ShtëpiaKastriotase #Nxënësitmëtëmrekullueshëmnëbotë#PublicSpeaking #TownHallMeeting #RoleSpeaking #TalkShow "TOWN HALL MEETING" – 12 MAJ 2017 ORA 17:00! RUDI EREBARA NË "TIME CENTER"! FITUESI I ÇMIMIT EUROPIAN PËR LETËRSINË NË NJË RRËFIM PËR EPIKËN E YJEVE TË MËNGJESIT DHE JO VETËM, NË ËNDRRËN MË TË BUKUR…:) Shkrimtari, Përkthyesi, Artisti dhe një nga...
More

Fituesi i Çmimit Europian të Letërsisë Rudi Erebara të Premten ora 17:00 viziton Institucionin Arsimor Profesional “Time Center”…

NEW!!!   #TimeCenter #Ëndrramëebukur #InstitucioniiVizioneveHistorike #InstitucioniiPersonaliteteve #InstitucioniiIdeve #ShtëpiaKuqeZi #ShtëpiaKastriotase #Nxënësitmëtëmrekullueshëmnëbotë #PublicSpeaking #TownHallMeeting #RoleSpeaking #TalkShow   “TOWN HALL MEETING” – 12 MAJ 2017 ORA 17:00! RUDI EREBARA NË “TIME CENTER”!   FITUESI I ÇMIMIT EUROPIAN PËR LETËRSINË NË NJË RRËFIM PËR EPIKËN E YJEVE TË MËNGJESIT DHE JO VETËM, NË ËNDRRËN MË TË BUKUR...:)  ...
More

Daut Gumeni viziton Institucionin Arsimor Profesional “Time Center”…

#TimeCenter #Ëndrramëebukur #InstitucioniiVizioneveHistorike#InstitucioniiPersonaliteteve #InstitucioniiIdeve #ShtëpiaKuqeZi#ShtëpiaKastriotase #Nxënësitmëtëmrekullueshëmnëbotë#PublicSpeaking #TownHallMeeting #RoleSpeaking #TalkShow ZHVILLOHET ME SUKSES "TOWN HALL MEETING" - DAUT GUMENI NË "TIME CENTER"... Shkrimtari, Diplomati dhe një nga intelektualët më në zë të jetës publike shqiptare z. Daut Gumeni ishte personaliteti i rradhës që vizitoi ditën e Premte, dt. 28 Prill 2017 në orën 1...
More