Fation NIKOLLA

Menaxher dhe Instruktor, Institucioni Arsimor Profesional “Time Center”, Tiranë.
Autor i një serie artikujsh të publikuar në disa portale mediatik brenda dhe jashtë vendit.
Kontakt: fation@timecenter.al

Të gjitha shkrimet:

MOS MË NËPËRKËMB!!! (Vëzhgim analitik)

Quo Vadis? (Vëzhgim)

Kadare si dëshmitar, nxitës dhe mësues i historisë… (Studim si Kujtesë)

Një herë… (Ese)

ASKUNDI (Prozë)

Burri me Shall… (Kujtesë)

Lexojeni folklorin… (Ese si Kujtesë)

Mos e harroni Trojën… (Ese)

Ne vijmë nga larg… (Vëzhgim)

Paqja është liri! (1997-1998) (Poezi)