Orari Sipas Grupeve

Procesi mësimor në “Time Center” zhvillohet i ndarë përkatësisht në sezonet:

– Sezoni Akademik (01 Shtator – 01 Korrik),
– Sezoni Veror (01 Korrik – 14 Gusht),
– Kampusi Veror (01 Qershor – 14 Gusht).

A. Procesi mësimor i Programeve të Studimit Kurse në “Time Center” zhvillohet në seanca të barazlarguara
(90 minutëshe)
nga dita e Hënë deri ditën e Shtunë nga ora 08:00 – 22:00.
(Festat Zyrtare nqse bëhen pushim nuk llogariten në pagesë).

B. Procesi mësimor i Ciklit të Programit Kopsht në “Time Center” zhvillohet nga dita e Hënë deri ditën e Shtunë nga ora 08:00 – 17:00. (Festat Zyrtare janë pushim dhe llogariten në pagesë).

C. Procesi mësimor i Ciklit të Programit ParaShkollor në “Time Center” zhvillohet nga dita e Hënë deri ditën e Premte nga ora 08:00 – 17:00. (Festat Zyrtare janë pushim dhe llogariten në pagesë).

D. Procesi mësimor i Paketës së Programit të Studimit PasShkollor në “Time Center” zhvillohet nga dita e Hënë deri ditën e Premte nga ora 08:00-12:00 dhe 12:00-17:00.
(Festat Zyrtare janë pushim dhe llogariten në pagesë).

E. Procesi mësimor argëtues plotësues i Kampusit Veror në “Time Center” zhvillohet nga dita e Hënë deri ditën e Premte nga ora 08:00 – 17:00. (Festat Zyrtare janë pushim dhe llogariten në pagesë).

Oraret aktuale të sezonit mund t’i ndiqni live në tabelën e mëposhtme: