Struktura Organizative

Struktura Organizative e Institucionit është e përbërë nga:

– Bordi Drejtues,
– Këshilli Pedagogjik,
– Zyra e Informacionit,
– Zyra e Promocionit,
– Zyra e Burimeve Njerëzore,
– Financa,
– Zyra e Shërbimeve Profesionale,
– Zyra e Shërbimeve Strategjike,
– Zyra e Këshillimit dhe Promovimit Vullnetar
– Cikli Kopsht,

– Cikli ParaShkollor,
– Cikli Studim PasShkollor,
– Cikli i Kurseve & Trajnimeve,
– Kampusi Veror,
– Komuniteti Prindër/Nxënës,
– Klubet e Anëtarësimit,
– Time Media,
– Time Examination Center, etj.

Institucioni është i përbërë nga dy ndërtesa dy katëshe të ndërlidhura (mbi 360 m2 ambient i brendshëm + oborri rrethues) në të cilën janë të përfshirë:

A. Ndërtesa I:

Kati i parë:
– Zyra e Informacionit,
– Katër laboratorët e Gjuhëve të Huaja,
– Magazina,
– Ambienti pritës,
– Tualeti,
– Dalja e Emergjencës.

Kati i dytë:
– Bibloteka Hard Copy & Virtuale,
– Salla e Koferencave dhe Aktiviteteve,
– Laboratori i Kompjuterave,
– Administrata,
– Laboratori i Studimit Passhkollor dhe Programeve të tjera të studimit, etj.
– Zyra e Këshillimit dhe Promovimit Vullnetar

B. Ndërtesa II:

Kati i parë:
– Laboratorët e studimit Cikli ParaShkollor,
– Magazina,
– Kuzhina,
– Tualetet përkatëse.

Kati i dytë:
– Ambienti i studimit Programi Kopësht,
– Ambientet e fjetjes.

14315546_10210263159192772_190354592_o* Foto: Zyra e Informacionit – Shtator 2016.13900117_589943541187711_1376276445332640634_n* Foto: Korridori i brendshëm kati i dytë – Gusht 2016.