Sot në orën 18:00 Daut Gumeni i ftuari i rradhës në Ëndrrën më të bukur…:)

NEW!!! #TimeCenter #Ëndrramëebukur#InstitucioniiVizioneveHistorike#InstitucioniiPersonaliteteve #InstitucioniiIdeve#ShtëpiaKuqeZi #ShtëpiaKastriotase#Nxënësitmëtëmrekullueshëmnëbotë#PublicSpeaking #TownHallMeeting #RoleSpeaking#TalkShow "TOWN HALL MEETING" - 28 PRILL 2017 ORA 18:00... DAUT GUMENI NË "TIME CENTER"... Shkrimtari, Diplomati dhe një nga intelektualët më në zë të jetës publike shqiptare z. Daut Gumeni do të jetë personaliteti i rradhës që do të vizitojë ditën e Premte, dt. ...
More

Presidenti i Republikës z. Bujar Nishani nderon nismën #fundjavëndryshe… Midis të ftuarve të pranishëm edhe Themelues e Drejtues të Institucionit Arsimor Profesional “Time Center”…

Presidenti i Republikës z. Bujar Nishani nderon nismën #fundjavëndryshe... :) Themelues dhe Drejtues të Institucionit Arsimor Profesional "Time Center" ishin të ftuar nderi në Ceremoninë e organizuar në ambientet e Institucionit të Presidencës së Republikës së Shqipërisë... Ju rikujtojmë se Institucioni Arsimor Profesional "Time Center" është një nga partnerët mbështetës të kësaj nisme me dhurimin e ndihmave dhe Programin e Bursave për fëmijët e familjeve në nevojë. URIMET MË TË MIRA NI...
More

Prof. Dr. Adem Tamo në “Time Center”… Institucioni Arsimor Profesional “Time Center” lançon me sukses Zyrën e Këshillimit dhe Promovimit Vullnetar…

#TimeCenter #Ëndrramëebukur #InstitucioniiVizioneveHistorike#InstitucioniiPersonaliteteve #InstitucioniiIdeve #ShtëpiaKuqeZi#ShtëpiaKastriotase #Nxënësitmëtëmrekullueshëmnëbotë#PublicSpeaking #TownHallMeeting #RoleSpeaking #TalkShow NEW!!! MOS I MBAJ ËNDRRAT TË FSHEHURA!!! GUXO DHE BËJI ATO REALITET!!! INSTITUCIONI ARSIMOR PROFESIONAL "TIME CENTER" I SHTON NJË TJETËR SEKTOR ORGANIGRAMËS SË TIJ INSTITUCIONALE AKADEMIKE... KRIJOHET DHE PROMOVOHET ZYRA E KËSHILLIMIT DHE PROMOVIMIT VULL...
More

KRIJOHET DHE PROMOVOHET ZYRA E KËSHILLIMIT DHE PROMOVIMIT VULLNETAR NË “TIME CENTER”…:)

#TimeCenter #Ëndrramëebukur #InstitucioniiVizioneveHistorike#InstitucioniiPersonaliteteve #InstitucioniiIdeve #ShtëpiaKuqeZi#ShtëpiaKastriotase #Nxënësitmëtëmrekullueshëmnëbotë #PublicSpeaking#TownHallMeeting #RoleSpeaking #TalkShow NEW!!! MOS I MBAJ ËNDRRAT TË FSHEHURA!!! GUXO DHE BËJI ATO REALITET!!! INSTITUCIONI ARSIMOR PROFESIONAL "TIME CENTER" I SHTON NJË TJETËR SEKTOR ORGANIGRAMËS SË TIJ INSTITUCIONALE AKADEMIKE... KRIJOHET DHE PROMOVOHET ZYRA E KËSHILLIMIT DHE PROMOVIMIT VULL...
More

Legjenda e Futbollit Shqiptar Ylli Shehu në “Time Center”…:)

#TimeCenter #Ëndrramëebukur #ShtëpiaKuqeZi #ShtëpiaKastriotase#InstitucioniiPersonaliteteve #InstitucioniiVizioneveHistorike#InstitucioniiLEGJENDAVE Realizohet me sukses "Town Hall Meeting" - "Të njohim vlerat Kuq e Zi... Legjendat e Sportit ne "Time Center"..." Seria 1: Historia e Klubit të Futbollit të Partizanit. I ftuar: Legjenda e Futbollit Shqiptar Ylli Shehu. Pas promovimit të yjeve dhe Heronjve të Kombëtares Shqiptare, Institucioni Arsimor Profesional "Time Center" hedh një ...
More

Fillojnë rregjistrimet për Kampusin Veror në “Time Center”…:)

NEW!!! Nga 14 Prilli fillojnë zyrtarisht rregjistrimet për Programin e Kampusit Veror në "Time Center"... SHIJO DITËT MAGJIKE TË PUSHIMEVE TEK ËNDRRA MË E BUKUR… :) Të mësosh kurrë nuk është vonë… :) Procesi mësimor argëtues plotësues i Kampusit Veror në “Time Center” zhvillohet nga dita e Hënë deri ditën e Premte nga ora 09:00 – 17:00. (Festat Zyrtare janë pushim dhe llogariten në pagesë). Programi i Kampusit Veror ofrohet në Ciklin Kohor me Drekë (ku nuk përfshihet fjetja por vetë...
More

LEGJENDAT E FUTBOLLIT NË “TIME CENTER”… :)

#TimeCenter #Ëndrramëebukur #ShtëpiaKuqeZi #ShtëpiaKastriotase#InstitucioniiPersonaliteteve #InstitucioniiVizioneveHistorike #InstitucioniiLEGJENDAVE Ditën e Premte, dt. 14 Prill 2017 në orën 19:00, Institucioni Arsimor Profesional "Time Center" prezanton zyrtarisht risinë në Kurrikulën e takimeve traditë të njohjes me vlerat kombëtare të Kombit tonë. LEGJENDAT NË "TIME CENTER"... :) PAS LIBRIT, LETËRSISË, HISTORISË, DIPLOMACISË, LIDERSHIPIT, BOTËS AKADEMIKE, SHKENCËS, INOVACIONIT, MUZIKË...
More

Fillojnë kurset e reja në “Time Center”: 03 Prill-10 Prill 2017.

NEW!!! Të mësosh kurrë nuk është vonë...:) Institucioni Arsimor Profesional "Time Center", njofton të gjithë të interesuarit se këtë javë fillojnë kurset e reja përkatësisht në Programet e Studimit: 1. Programet Profesionale Kompjuter, Paketa Grafikë Design - Mblidhet dt. 04 Prill ora 18:30. 2. Anglisht, niveli Elementary, - Mblidhet dt. 05 Prill ora 20:00. 3. Frengjisht, niveli Adosphère 1, - Mblidhet dt. 07 Prill ora 12:30. 4. Matura, Minimatura Anglisht, - Mblidhet dt. 08 Prill or...
More

Zhvillohet me sukses “Town Hall Meeting” – Prof. Dr. Paskal Milo në “Time Center”…:)

#TimeCenter #Ëndrramëebukur #InstitucioniiPersonaliteteve Zhvillohet me sukses "Town Hall Meeting" në "Time Center"... Në kuadër të përvjetorit të Themelimit të Bashkimit Europian, Diplomati, Politikani, Shkrimtari dhe një ndër personalitet më në zë të jetës publike dhe akademike Prof. Dr. Paskal Milo ishte personaliteti i rradhës që vizitoi mbasditen e sotshme Institucionin Arsimor Profesional "Time Center" dhe zhvilloi një bashkëbisedim të ngrohtë, miqësor e edukativ me nxënësit dhe st...
More

“Town Hall Meeting” – Sot ora 17:00, Paskal Milo live në “Time Center” dhe “Time Media”…:)

Live… Ashtu siç ju kemi lajmëruar, sot në orën 17:00, Prof. Dr. Paskal Milo, një ndër personalitetet e botës akademike, diplomatike dhe jetës publike shqiptare do të jetë i pranishëm në Institucionin Arsimor Profesional “Time Center” për t’u takuar me nxënësit dhe studentët e Ëndrrës më të bukur… Të gjithë ndjekësit e jetës në Institucion dhe të gjithë ato që nuk do të kenë mundësinë ta ndjekin eventin drejtpërdrejtë në Sallën e Konferencave dhe Bibliotekën e Institucionit mund të dërgojnë...
More