Dublime & Montazhe Video

Zyra e Shërbimeve Profesionale në “Time Center” ofron dublimin dhe montazhin e materialit në të gjitha format dhe formatet e mundshme që ofrohen në këtë fushë.

Shërbimet tona ofrohen nga një staf i kualifikuar me një eksperiencë disa vjeçare në këtë fushë, në bashkëpunime me Televizionet dhe Kompanitë më prestigjoze në vend dhe jashtë vendit.

Ofrojmë Dublime dhe Montazhe të materialeve të ndryshme si:

  • Dublime Dokumentarësh,
  • Dublime Filmash Vizatimorë,
  • Dublime Filmash Artistik,
  • Dublime Serialesh dhe Telenovelash.

Dublimet bëhen në bashkëpunim me zërat më të njohur dhe më profesionalë në këtë fushë.

Eksperienca dhe ecuria me avantazhet teknologjike ka bërë që ne mund të punojmë në të gjitha formatet dhe skedaret zyrtare sipas marrëveshjeve në fuqi të firmosura nga vendet aderuese të Bashkimit Europian.
10609724_314557332059668_8076442983612101632_n