Titrime

Zyra e Shërbimeve Profesionale në “Time Center” ofron titrime filmash të ndryshëm, serialë ose dokumentarë.

Titrimi i saktë është një proces i cili kërkon të gjithë përvojën, njohuritë teknike dhe krijimtarinë artistike.

Titrimi dhe lokalizimi është bërë nga gjuhëtarë dhe specialistë të tjerë, duke iu përshtatur projektit tuaj në mënyrën më të mirë dhe profesionale të mundshme për tregun e caktuar, me çmimet më konkuruese.

Ofrojmë Titrime:

  • Titrime Dokumentarësh,
  • Titrime Filmash Vizatimorë,
  • Titrime Filmash Artistik,
  • Titrime Serialesh/Telefilmash,
  • Titrime Telenovelash.

Shërbimet Profesionale në “Time Center” ju garanton një staf të kualifikuar dhe me eksperiencë disa vjeçare në fushën e titrimit, përfshirë marrdhënien me disa nga mediat më prestigjoze brenda dhe jashtë vendit.

Titrimi i materialeve ofrohet i pavarur nga video dhe me programet më cilësore në këtë fushë si PoliScript dhe Spot Software në formatin që ju dëshironi dhe me standartet e televizioneve europiane.

20140222_123412